šk.god 2019./2020.

Riječ ravnateljice


 

POSTAVLJENA OBAVIJEST: 24. lipnja 2020.

/.. Obavijest za roditelje i učenike / Kraj nastavne godine >>

/.. Preuzmite dokument >>

 

 

POSTAVLJENA OBAVIJEST: 31. ožujka 2020.

 


 

POSTAVLJENA OBAVIJEST: 14. travnja 2020.

Poštovani roditelji, dragi učenici,


kao što vam je poznato iz prve obavijesti u pismu koje sam vam uputila, naša je škola u prvom pregledu nakon potresa dobila oznaku „PRIVREMENO NEUPORABLJIVO“ uz napomenu da je potreban detaljan pregled. Školu su nakon toga posjetili predstavnici Gradskog ureda za obrazovanje – gospodin pročelnik i tim građevinskih stručnjaka koji su donijeli sljedeću procjenu-odluku:

  1. 1) Školska zgrada – bez dvorane dobila je oznaku „UPORABLJIVO“ s preporukama za saniranje vertikalnih pukotina u vanjskom zidu i pregradnim stropovima te provjeru spuštenih stropova.
  2. 2) Školska dvorana je, zbog urušavanja gornjeg dijela jednog zida, dobila oznaku „PRIVREMENO NEUPORABLJIVO“, a zbog opasnosti od urušavanja vanjskog dijela istog zida dvorane zabranjeno je kretanje u njegovoj blizini.
Dijelim zadovoljstvo što će naša školska zgrada  biti popravljena, spremna i sigurna za povratak učenika i zaposlenih. Želim da do tada svi budete dobro i srdačno vas pozdravljam

 


Jadranka Bjelica,

ravnateljica OŠ Frana Krste Frankopana

Zagreb, 14.04.2020.

 

POSTAVLJENA OBAVIJEST: 31. ožujka 2020.


Poštovani i dragi roditelji, dragi učenici,


prošlo je  dvadesetak dana od našeg boravka u školi i školskog zvona. Nitko od nas nije mogao zamisliti koliko će nam se životi promijeniti za to vrijeme. Ako gledamo stranice kalendara, u kratkom roku, ali dugo kada znamo koliko vas je iskusilo zabrinutost i strah za svoje najbliže. Nadam se da ste svi vi dobro i da su vaši domovi još uvijek dovoljno sigurni za boravak u njima.


Danas sam saznala da je naša  školska zgrada pretrpjela oštećenja zbog kojih trenutno nije sigurna niti uporabljiva te čekamo procjenu stručnjaka za izvođenje potrebnih radova. No, to je samo zgrada koju ćemo popraviti, to nije škola. Školu, osim zidova, čine ljudi, svi vi roditelji i vaša djeca kao i vaši učitelji i ostali zaposleni.


Svi smo zajedno u ovoj teškoj situaciji i znajte da smo tu za svakog od vas. Ako nas trebate, obratite nam se na bilo koji način. Nemojte  brinuti oko škole i nastave na daljinu, sve će biti u redu i vaši će  učitelji brinuti o tome.


Ovo je situacija koja zahtijeva međusobno razumijevanje, povjerenje i podršku. Zahvaljujem vam na tome. Zahvaljujem vam i na hrabrosti, upornosti i strpljenju jer vam nije lako. Nikome nije. Pred svima nama i dalje su izazovi koje čekamo, iako ne znamo sa sigurnošću kakvi će biti. Ali ono u što možemo svi zajedno biti sigurni je da ćemo, kad prođu ova teška vremena, biti zahvalni, međusobno jače povezani i otporni na sve nedaće ovoga svijeta. Vratit ćemo se u našu školu i osjećati se sigurno i radosno.


Čuvajte se!


Jadranka Bjelica,

ravnateljica OŠ Frana Krste Frankopana

Zagreb, 31.3.2020.